Wij hebben een geweldig leuke vacature pedagogisch medewerker open staan. Ben jij die duizendpoot, onmisbare schakel en heb je affiniteit met leren en ontwikkeling? Dan zien wij je graag binnen onze organisatie.

Als pedagogisch medewerker heb je een belangrijke taak. Deze heeft alles te maken met jezelf inzetten om de ontwikkeling van jongeren te sturen, stimuleren en juiste paden te gaan bewandelen. Enerzijds een loodzware taak met veel verantwoordelijkheid. Anderzijds een baan die zorgt voor absolute waardering. Want wat je bereikt voor de jongeren die je onder je hoede hebt is ongekend belangrijk en geeft je veel waardering.

Zie jij het zitten om die onmisbare duizendpoot te zijn? Solliciteer dan naar de functie als pedagogisch medewerker. Een plek waar jij echt het verschil kan maken voor anderen die op zoek zijn naar de nodige ondersteuning om zichzelf te ontwikkelen.

Omdat vrijwilligerswerk Amsterdam het verschil maakt.

Als organisatie zetten wij ons voortdurend in voor de maatschappij. Waarin iedereen een plek verdiend en moet krijgen. Zeker als je het ons vraagt. En daarom proberen wij altijd de ontwikkeling van iedereen met wie wij in contact komen te stimuleren.

Wij zorgen dat je in contact komt met de juiste mensen. Dat het balletje gaat rollen en je daardoor echt in ontwikkeling komt. Waarbij jij alles goed weet te rapporteren, inschatten en natuurlijk ook in uitvoering kunt brengen.

Bij vrijwilligerswerk Amsterdam zien wij een bijzonder mooie maatschappij. Waarin iedereen een steentje kan bijdragen en zorgt voor dat stukje leefbaarheid.

Neem eens contact op met onze organisatie. Wij zijn voortdurend op zoek naar mensen met de juiste kennis en een gezond portie creativiteit als enthousiasme. Maak jij samen met ons een maatschappij waarin iedereen een plekje heeft?